Cirque du Soleil farà un càsting per buscar nous talents a Girona

La selecció tindrà lloc el 16 de febrer dins el Festival Internacional de Circ

El Cirque du Soleil farà un càsting a Girona l'any vinent en el marc del Festival Internacional de Circ que tindrà lloc durant el mes de febrer. Les sol·licituds per a participar-hi es poden registrar online fins el 10 de febrer, mentre que la selecció tindrà lloc el dia 26. El lloc escollit serà la carpa del festival i allà s'escolliran professionals en les disciplines aèries i de sòl, excepte els números de grup i les actuacions de clown o bufó.

Per a participar-hi es fa una crida a persones de 18 anys o més les quals hauran de fer entrega d'un Currículum Vitae, una fotografia i un vídeo de demostració d'uns 10 minuts màxim amb la presentació i execució de les acrobàcies. La resta d'especificacions i detalls sobre les bases per a participar-hi les han publicat al seu web.

El darrer representant català que va ser escollit en un càsting pel Cirque du Soleil fou Mateo Amieva, veí de Figueres, que fou seleccionat el 2008 per treballar a Las Vegas amb el mag Chris Angel a l'Hotel Luxor. Des d'aleshores s'ha mantingut com a co-protagonista en l'espectacle 'Believe' i recentment ha estrenat el nou show 'MindFreak', també protagonitzat per Chris Angel.