Dos homes atraquen a punta de pistola l’Oficina de Correus de Caldes de Malavella

S'han emportat 3.000 euros i cupons de l'ONCE

Dos homes ha atracat l'Oficina de Correus de Caldes de Malavella (Selva) armats amb una pistola. Els fets han tingut lloc pels voltants de dos quarts de nou del matí quan els atracadors, semblaria ser d'origen sudamericà, haurien accedit a les instal•lacions com a dos clients més. Han esperat el seu torn i arribat el moment un d’ells ha amenaçat el treballador amb una pistola tot passant darrere el mostrador reclamant la recaptació. Malgrat l'empleat de l'oficina ha intentat raonar amb ell i fer-lo creure que no hi havia diners, ha acabant obrint-los la caixa forta. Mentrestant l’altre atracador hauria fet passar els dos clients que hi havia a l’establiment en una habitació.

Els atracadors s’han endut 3.000 euros a més dels cupons de l’ONCE que guarda l’establiment. El treballador que hi havia en aquell moment ha pogut avisar la policia prement el botó d’emergència.

Al adonar-se d'aquest fet, el company que vigilava ha alertat l’altre atracador i han marxat corrents. A partir d'aquell moment s'ha muntant un dispositiu policial on hi ha participat més d'una trentena agents de la Policia Local de Caldes de Malavella i els Mossos d'Esquadra segons apunten fonts municipals. S’ha procedit a tancar els accessos a la comarca com també les entrades i sortides a l’AP7. El responsable de policia local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, esmentava que “és molt difícil trobar-los perquè no tenim informació del vehicle en el que fugien, si és que finalment han acabat fugint en cotxe”.

L’alcalde, Salvador Balliu, s’ha desplaçat al lloc dels fets interessant-se pels treballadors i l’ensurt que s’han endut. Explicava que “no solen haver-hi episodis d’aquests a Caldes de Malavella, tot i que el fet de tenir una estació de tren tan important pot fer-los més fàcil la fugida”. Un dels dos clients que hi havia a l’establiment en el moment dels fets ha volgut declarar com a testimoni.