Marta Ferrusola es trenca dues costelles en una caiguda a Queralbs

L'han traslladat a l'hospital de Campdevànol i ja l'han donat d'alta

Marta Ferrusola ha ingressat aquest migdia a l'hospital de Campdevànol (Ripollès) segons ha confirmat el seu fill Oriol Pujol a través d'una publicació a Facebook.

La dona de l'expresident Jordi Pujol ha caigut mentre passejava per un bosc de Queralbs i s'ha donat un cop fort al tòrax pels volts de les dues de la tarda. Aquesta ha estat traslladada aleshores mitjançant una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital on li han aplicat les primeres cures i diagnosticat dues costelles trencades.

Segons ha informat Oriol Pujol, li han donat l'alta passades unes hores i ja reposa a casa.

En aquest sentit, el fill ha volgut traslladar l'agraïment per part de la seva mare per les nombroses mostres de suport i ànim que ha rebut al llarg del dia d'avui. Amb tot també ha volgut agrair a "tot el personal mèdic de l'hospital de Campdevànol. La vida és "meravellosa"", ha reblat Oriol.

Queralbs, segona residència

El matrimoni acostuma a passar les vacances al poble del Ripollès, en una finca d'estiueig familiar. Ja a l'estiu del 2014, quan Jordi Pujol va fer pública la seva fortuna familiar i va confessar que tenia comptes sense regularitzar a l'estranger, la van utilitzar per a escapar-se dels periodistes sense èxit. Durant dies el poble es va omplir de periodistes a la cacera de la foto del matrimoni.