Els exalcaldes Marigó i Trias de Blanes declaren com a investigats per prevaricació

El jutjat d'instrucció també pren declaració a Narcís Piferrer i a l'interventor municipal

Els alcaldes de Blanes (Selva) durant l'any 2011, Josep Marigó i Josep Trias, declaren aquest dijous com a investigats per un delicte de prevaricació. El Jutjat d'instrucció número 6 investiga 18 adjudicacions que aquell any va fer l'empresa mixta Aigües de Blanes per un valor total d'1.014.899,47 euros i sense convocar concurs públic.

El jutjat també investiga l'interventor municipal, Francisco Lucio, i el conseller delegat de l'empresa, Narcís Piferrer (també investigat per un jutjat de Girona per suposades irregularitats al capdavant d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter). L'atestat de la Guàrdia Civil detecta que, entre les adjudicacions presumptament fraudulentes, Aigües de Blanes va contractar tres societats a les quals està vinculat Piferrer: Agissa, Girona S.A. i Prodaisa.

El primer a declarar als Jutjats de Blanes és Narcís Piferrer, a les deu del matí. A les onze i a les dotze estan assenyalades les declaracions dels dos exalcaldes i a la una, en darrer lloc, l'interventor municipal.