El Festival de Cap Roig tanca amb unes vendes similars a edicions anteriors i una ocupació del 80%

El concerts de més èxit han estat els de Julio Iglesias, Diana Krall i Charles Aznavour

  • Rufus Wainwright a Cap Roig © M. Estarriola
    Rufus Wainwright a Cap Roig © M. Estarriola
  • Gotan Project a Cap Roig © M. Estarriola
    Gotan Project a Cap Roig © M. Estarriola

La promotora Concert Studio, responsable de festivals com el del Mil·leni de Barcelona, es fa càrrec de la gestió d'aquest esdeveniment. El seu director, Martín Pérez, diu que els resultats són 'satisfactoris', ja que 's'ha tornat a aconseguir un nivell de cartell a l'altura del públic de la Costa Brava i els seus visitants'.

Pérez agraeix el suport del públic, 'principi i fi del festival', però també el de les institucions, ajuntaments, entitats patrocinadores, i 'especialment gràcies que El Celler de Can Roca segueix essent una referència i un mesurador de la qualitat d'aquest festival'.

L'edició d'aquest any ha estat la primera en què s'han fet actes amb aforaments i temàtica diferents de la programació de l'auditori. Així, per exemple, s'ha organitzat una conferència de Màrius Carol o l'espectacle 'Tast de vins. Six vins sentits de Josep Roca'. La bona acollida d'aquests esdeveniments fa preveure que es repeteixin en noves edicions del festival.

Les úniques incidències de Cap Roig van ser la cancel·lació per la pluja del concert de Roger Hodgson, previst per al 2 d'agost, o el canvi d'ubicació de l'actuació de Silvia Pérez Cruz. Estava prevista per al claustre del castell, però també per causes meteorològiques es va haver de traslladar a l'escenari de l'auditori.

L'organització del festival explica que ja ha començat a treballar per a l'edició del 2011, seguint les mateixes pautes que 'han fet d'aquests un dels festivals de referència, no només a l'estat espanyol, sinó a tot Europa'.