Denunciada la discoteca BeOut de Platja d'Aro per triplicar l'aforament màxim

Hi havien 1.156 persones quan estan permeses 420

Agents dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro van denunciar, el dia 24 de març, el responsable de la discoteca BeOut per permetre excedir l’aforament màxim de l’establiment.
 
Passades les tres de la matinada del mateix dia, mossos d’esquadra i policies locals de Platja d’Aro van fer un control d’aforament en aquesta discoteca situada al Centre d’Oci Park, perquè es va detectar una gran afluència de gent.

Els agents van constatar que a l’interior de l’establiment s’havien concentrat 1.156 persones i que el seu aforament permès era de 420.
 
A més, també van detectar dues infraccions en les instal·lacions. Concretament, una de les sortides d’emergències estava inhabilitada perquè hi havien instal·lat un mostrador al davant i la sortida de l’ascensor, per a persones discapacitades, també estava inutilitzada.
 
En base a la Llei 11/2009, del 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives i el Decret 112/2010, de 31 d’agost, per el qual s’aprova el Reglament d’espectacles públics i activitats recreatives, els agents van denunciar a l’establiment per incomplir amb la normativa i per l’excés d’aforament.
 
Els agents van trametre l’acta al Departament de Jocs i Espectacles de Girona.