Detingut un home a l'estació de tren de Girona amb una maleta plena de marihuana

La droga tenia un valor de mercat de 7.000 euros

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir Cisse H., de nacionalitat senegalesa i amb domicili a França, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
La intervenció policial que va motivar la detenció va tenir lloc al voltant de les 14.30 h a l’estació de trens de Girona. A aquella hora la unitat canina de la Policia Municipal, que patrullava amb la Blanca, una de les dues gosses pastor alemany de la unitat, va observar que la gossa s’adreçava cap a una maleta. L’animal va assenyalar l’equipatge que duia un jove que estava comprant bitllets de tren amb destinació a França.
 
Tot seguit els agents van conduir el jove cap a una zona reservada de l’estació i li van fer obrir l’equipatge. Just en aquell moment el noi va abandonar la maleta i va fugir corrent per l’interior de l’estació fins que un dels agents va aconseguir aturar-lo. Un cop aturat, amb l’ajuda d’un vigilant de seguretat, el va detenir.
 
Posteriorment, quan els policies van obrir la maleta van constatar que a l’interior hi havia el que semblava marihuana. Posteriorment es va comprovar que efectivament es tractava d’aquesta substància i que hi havia un pes total de 2,310 kg. El valor estimat d’aquesta droga al mercat és d’uns 7.000 euros.