Quatre denunciats per fer motocros per corriols estrets de muntanya a Maçanet de Cabrenys

Els mossos han actuat davant les queixes de ciutadans

Els Mossos d'Esquadra han denunciat quatre motoristes de nacionalitat polonesa per incomplir la regulació d'accés motoritzat al medi natural. Concretament, perquè anaven amb moto per corriols de menys de quatre metres a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà).

Els Mossos d'Esquadra havien rebut queixes de ciutadans que alertaven que hi havia grups organitzats de motoristes estrangers que circulaven fora de pistes, incomplint la normativa que regula l'accés motoritzat al medi natural. Davant d'això, una patrulla va establir un dispositiu de recerca el passat 1 de març a la zona forestal del paratge d'El Grau.

A quarts de tres, els agents van localitzar quatre persones de nacionalitat polonesa que circulaven amb motocicletes d'enduro per una pista de terra de menys de quatre metres d'amplada incomplint, per tant, la normativa establerta. Se'ls va denunciar per infringir la llei i circular per un camí de gran recorregut (GR-11) de menys de quatre metres d'amplada.

La denúncia s'ha tramès als serveis territorials de Territori i Sostenibilitat de Girona, que s'encarregarà de tramitar l'expedient corresponent.