Detingut per robar el calze de l'església de Sant Martí de Calonge

També es va endur uns 2.000 euros, una patena de plata i dos anells d'or

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 de febrer, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calonge (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.
 
Els fets van ocórrer la nit del 15 al 16 de setembre de l’any passat a l’església de Sant Martí de Calonge, a la localitat de Calonge (Baix Empordà), on es va produir un robatori amb força.
 
Els agents de la Unitat Central d’Investigació de Patrimoni Històric van saber que de l’interior del temple els lladres s’haurien endut uns 2.000 euros en efectiu, un calze de plata amb bany d’or catalogat pel Bisbat, una patena de plata amb bany d’or catalogat pel Bisbat i dos anells d’or tipus aliança.
 
Immediatament els mossos van obrir una llarga investigació per tal d’identificar l’autor o autors del fet, i van veure que la porta i la finestra de la part posterior de la rectoria estaven trencades.
 
Després d’estudiar diversos indicis i vestigis que van trobar al llocs dels fets, els agents van identificar el presumpte autor dels fets, un home de 28 anys veí de Calonge mateix. Finalment va ser detingut el dia 23 de febrer a Girona.
 
El detingut, amb antecedents, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, quan sigui requerit.