'Aturem la C-32' acusa la Generalitat d'anunciar les obres després de l'admissió del recurs

L'entitat denuncia l'actuació i recorda que el TSJC estudia si atura el projecte de forma cautelar

L'entitat contrària al projecte de perllongament de la C-32 ha denunciat en un comunicat aquest dijous que la Generalitat ha posat els cartells que anuncien les obres pocs dies després que es conegués la decisió judicial.

"La resposta de la conselleria és empastifar de rètols anunci buscant una situació de fets consumats, sense evitar fer despeses o obres que podrien ser inútils", asseguren des de l'entitat contrària.

La plataforma qualifica l'actuació de "propaganda" i ho considera una "estratègia de mala fe" que, insisteixen, "sembla buscar la mala maror al territori i envia un missatge de poc respecte per la justícia".

El TJSC ha admès a tràmit el recurs i ha donat 9 dies als Ajuntaments de Blanes, Tordera i Lloret de Mar si es volen personar a la causa. A més, l'alt tribunal obre una peça separada per estudiar si atura el projecte de forma cautelar, tal i com demana la plataforma Aturem la C-32. La Generalitat té 10 dies per presentar la documentació pertinent.

Les entitats contràries al projecte van presentar el recurs contencions administratiu a l'alt tribunal el 8 de setembre de 2016 i li van reclamar també que, com a cautelar i fins que no hi hagués resolució judicial, aturés la tramitació del projecte.

En aquest sentit, la sala contenciosa administrativa ha obert també una peça separada per estudiar la mesura cautelar proposada els ecologistes que passa per aturar el projecte.