Woody Allen, Oscar Wilde o Arthur Miller, al 23è concurs de Teatre Amateur ‘Rafael Anglada’

Les representacions començaran aquest diumenge

Les companyies teatrals de Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Cassà de la Selva, Arbúcies, Palamós, Castelló d’Empúries, Canet de Mar i Vilassar de Mar, han estat les seleccionades per a participar al concurs Rafael Anglada,i ho faran interpretant obres de dramaturgs consagrats com Woody Allen, Oscar Wilde, Arthur Miller, Neil Simon o David Mamet, combinades amb estrenes de nous creadors, com ara Jordi Vallejo, i amb muntatges d’actualitat com són els de Jordi Galceran o Yasmina Reza. L’Auditori municipal de Santa Coloma de Farners les acollirà durant vuit setmanes, des d’aquest proper diumenge.

El tret de sortida a la 23a edició del concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada, que organitza l’Agrupació Teatral La Clau, el donarà aquest diumenge la companyia El Centru, de Canet de Mar, amb la representació de ‘Descalços pel parc’, obra del nord-americà Neil Simon. La resta, fins a set espectacles més, es podran veure els següents diumenges fins al 2 d’abril a l’Auditori de Santa Coloma, el mateix escenari que el dissabte 8 d’abril acollirà l’acte de lliurament del premis del concurs a la millor obra, millor direcció, 1ers i 2ons millors actors i actrius principals i secundaris, premi per votació popular, a la millor escenografia i so i al millor maquillatge, perruqueria i vestuari. L’entitat organitzadora destina del pressupost una subvenció per representació de cada obra als grups seleccionats, que aquest any és de 600 euros. Els premis consisteixen en un trofeu.

L’any 1990 es va crear el Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada en honor a l’artista colomenc d’aquest nom. L’Agrupació Teatral La Clau el va reprendre l’any 2000. L’Auditori municipal de Santa Coloma acull aquest concurs per segon any consecutiu, substituint l’anterior escenari del Teatre Catalunya, actualment tancat i pendent de reformes.