Denuncien un jove per danyar les cases dels veïns disparant amb una escopeta de balins a Girona

El noi tenia una arsenal d’armes d’aire comprimit i munició a casa de la seva àvia

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat 18 de gener un noi de 20 anys i veí de Girona per provocar danys a diversos habitatges disparant amb una escopeta d’aire comprimit.

Els agents es van adreçar pels voltants de les 9 del vespre a l’avinguda de Sant Narcís de la capital gironina després de rebre les queixes d’uns veïns que manifestaven que algú els estava disparant amb balins a les finestres de casa.

Els mossos van fer comprovacions i van constatar que quatre veïns havien patit diversos impactes de projectils. A partir de la trajectòria, els agents van considerar que els impactes podrien provenir del bloc del davant. Quan s’hi van adreçar, ja hi havia una dona gran que els estava esperant. Els va comentar que el seu nét tenia l’afició de disparar des de la finestra d’una habitació. La dona va fer entrega a la policia del material que el jove feia servir: dues pistoles, una escopeta i dues metralladores –totes d’aire comprimit-, caixes amb més de 200 projectils de diferent calibre, cinc carregadors de munició i un visor.

En el moment que marxaven els Mossos, el jove infractor va aparèixer amb un teleobjectiu a les mans. La policia catalana el va identificar i el va citar per declarar a comissaria sobre els fets.