Enxampat quan es treia el carnet de conduir fent-se passar per un compatriota amb documentació falsa

La Guàrdia Civil l'ha detingut i ha localitzat a l'altre implicat, tots dos de nacionalitat gambiana

La Guàrdia Civil ha detingut a Girona un home per un delicte de falsificació documental i usurpació d'identitat. Els fets van passar el 28 de desembre passat quan el cos va tenir coneixement que a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona havia enxampat una persona de nacionalitat gambiana que feia l'examen per obtenir el permís de conduir amb la documentació d'un compatriota seu.

Quan els agents van anar a comprovar-ho, van veure que la fotografia del número d'identificació d'estrangers (NIE) no coincidia amb la que hi havia al certificat mèdic i que el document d'identitat que havia presentat no contenia els sistemes de seguretat habituals. Seguidament van detenir l'home, de 38 anys i veí de Vic.

L'altre implicat, la foto del qual apareixia al certificat mèdic, va ser localitzat el 3 de gener a la capital d'Osona i la policia li atribueix els mateixos delictes de falsificació documental i usurpació d'identitat. Properament està previst que declari com a investigat.

La Guàrdia Civil va instruir les diligències corresponents del cas i les va traslladar al Jutjat de Guàrdia de Girona. La investigació segueix oberta i no es descarta que hi pugui haver més actuacions.