Una vintena de joves d'arreu del món participen en el camp de treball del castell de Montsoriu

Aquest camp, que s’organitza des de l’any 1993, és un dels més antics de Catalunya

Una vintena de joves d'arreu del món participen en el camp de treball que s'està duent a terme al castell de Montsoriu. En aquest camp de treball, els joves treballen en les tasques arqueològiques de recuperació del gran fossat del castell, que servia per defensar tot el sector nord de Montsoriu.
Aquesta és la XXIV edició d’aquest camp de treball d’arqueologia, un dels més antics del nostre país i que se celebra des de l’any 1993. En l’edició d’enguany hi participen joves provinents de Bèlgica, Polònica, França, Bielorússia, Itàlia i Catalunya, entre altres.

El camp, organitzat pel Consell de Joventu d’Arbúcies, compta amb la direcció tècnica dels arqueòlegs del Museu Etnològic del Montseny i el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies, el Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva. En aquest camp de treball, que està inscrit en el marc dels camps de treball de l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya i s’inscriu en el marc dels camps, hi han passat més de 1.000 joves d’arreu del món.

Aquests dies, els joves que participen al aquest camp de treball faran algunes sortides per conèixer una mica més el territori.