El ple de Blanes aprova una moció on s'oposa al perllongament de la C-32

El consistori assumeix la negativa al projecte actual arran de la consulta celebrada

El ple de Blanes ha aprovat aquest dijous a la nit amb la unanimitat de totes les forces polítiques una moció que recull la negativa expressada per la ciutadania a les urnes respecte l’actual projecte de la C-32.

La moció també recull els resultats obtinguts en la consulta popular, que representen un 7’28% del cens de 32.825 persones. La moció s’ha introduït per urgència en la sessió plenària d’avui, després que el seu redactat es va consensuar ahir dimecres, en el decurs d’una Junta de Portaveus.

La proposta aprovada inclou tres punts, i el primer és donar compte de la memòria del Procés Participatiu sobre la prolongació de la C-32 entre Blanes i Lloret que s’ha estat fent a Blanes aquests mesos.

En el segon es recullen els resultats obtinguts en la consulta i es conclou que el ple els assumeix i expressa oficialment el rebuig al projecte.Finalment, en el tercer punt s’ha acordat nomenar una delegació institucional formada per grups municipals de l’Ajuntament de Blanes que traslladi l’acord al Departament de Territori i Sostenibilitat, així com al Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat.