Troben un cos sense vida surant davant una cala a Tossa de Mar

Un cop a terra ferma han intentat reanimar-lo sense èxit

Un home de 55 anys ha mort aquest dimecres ofegat a la cala d'es Codolar a Tossa de Mar (Selva), segons ha informat Protecció Civil. L'avís s'ha rebut poc abans de les dues del migdia. Els efectius d'emergència desplaçats al lloc han practicat maniobres de reanimació a l'home però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Fins a aquesta platja, que no estava vigilada, s'hi ha desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons ha pogut saber aquest diari, la víctima és un home de nacionalitat alemanya, que feia turisme a la zona amb uns amics. Aquest dimecres, el mar estava alterat però, tot i això, l'home s'ha banyat a la cala d'es Codolar, una platja sense vigilància durant tota la temporada. La Policia Local ha rebut una trucada dels seus amics alertant que l'home tenia problemes i una patrulla s'ha desplaçat fins al lloc.

L'home estava de bocaterrosa i amb el cap enfonsat a l'aigua. Un agent s'ha tirat a l'aigua per rescatar-lo i un cop a fora de l'aigua ha intentat reanimar-lo sense èxit. Posteriorment, els efectius del SEM també han continuat amb les maniobres de reanimació però tampoc han pogut fer res per salvar-li la vida.