Detingut per agredir un flaquer a Banyoles quan intentava robar-li

L'agressor és un veí del municipi de 21 anys

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria del Gironès – Pla de l’Estany, van detenir el dia 16 d’agost a Banyoles, un home, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Banyoles (Pla de l’Estany), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i un altre d’atemptat als agents de l’autoritat.
 
A tres quarts de deu del matí del 16 d’agost, la policia va tenir coneixement d’aldarulls en un carrer al costat de la plaça Catalunya de la població de Banyoles.
 
En arribar al lloc, la patrulla va observar una quinzena de persones aglomerades molt agitades.
 
Al mig de l’aglomeració de la gent, van veure a un home que tenia agafat pel coll, des del darrera, al propietari d’una fleca del mateix carrer.
 
L’agressor molt esverat no parava de cridar i forcejar amb la seva víctima.
 
Els mossos van intentar dissuadir a l’home de la seva intenció, però en veure que no tenia cap mena d’intenció de deixar al flequer, la patrulla va forcejar amb ell fins alliberar a l’home agredit.
 
Segons els testimonis, l’agressor havia entrat a la fleca i volia sostreure dues bosses de patates. El propietari de la botiga li va recriminar l’acció i aquest va agredir-lo diverses vegades i el va arrossegar pel coll fins al carrer.
 
La policia va detenir l’home que va interposar molta resistència com a presumpte autor d’un delicte de robatori violent i un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat.
 
El detingut, amb antecedents, van passar el dia 17 d’agost al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.