Detingut un conductor per amenaçar-ne un altre amb un revòlver

A l'home se li van comissar diverses armes de foc i armes blanques

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat a Llambilles (Gironès) un home de 23 anys, de nacionalitat francesa i veí de Perpinyà, per amenaçar-ne un altre amb una arma de foc en una discussió de trànsit. Segons la víctima, quan circulava per la C-65 de Platja d'Aro a Girona, un vehicle descapotable es va situar al seu darrera fent ziga-zagues.

Minuts més tard, quan els dos vehicles es van aturar en una retenció, la víctima va recriminar al conductor francès la seva actitud imprudent. És en aquest moment quan el conductor del descapotable va encanonar la víctima. Després de fugir del lloc dels fets i denunciar les amenaces, els mossos van detenir el conductor a la mateixa C-65.

Un cop detingut, i durant l'escorcoll del vehicle, els mossos van trobar un revòlver detonador amb 5 cartutxos, una caixa de munició detonadora amb 45 cartutxos de 9 mil·límetres, una defensa elèctrica tipus Tasser, 28 cartutxos de munició detonadora del calibre 22, unes manilles, una ampolla de gas comprimit i una navalla tipus papallona.


El detingut va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.