Jordi Navarro encapçalarà la llista de la CUP a Girona les properes eleccions municipals

L'independentista intentarà aconseguir representació a l'Ajuntament per tercera vegada

Jordi Navarro tornarà a encapçalar la llista de la CUP a les eleccions municipals a Girona. Així ho ha decidit la militància per unanimitat aquest passat cap de setmana. Navarro, de 39 anys, és funcionari municipal, estudia geografia i compta amb una llarga trajectòria en el món ecologista.  El cap de llista ha volgut agrair la confiança dipositada en la seva persona, tot destacant que 'la CUP és una organització assembleària, on les decisions es prenen col·lectivament'. És per aquest motiu que d’aquí a poques setmanes serà presentat l’equip sencer de persones que encapçalaran la llista, entre les quals s’hi troben representants de les comissions de treball de la CUP.

En les darreres eleccions municipals la CUP va obtenir 916 vots, que no li van ser suficients per obtenir representació. Després de vuit anys els militants confien aconseguir representació en les properes eleccions. Durant l'assemblea del passat cap de setmana la militància també va ratificar els informes de les diferents àrees de treball. S'han repassat els documents dels grup de treball de Comunicació i d'Eleccions Municipals, amb els quals s'ha dotat la CUP per encarar els propers mesos amb més garanties.

D'altra banda, representants de les àrees temàtiques sectorials han explicat la feina del darrer curs polític. D'entre aquestes comissions destaquen la d'Educació-Cohesió Social i la de Medi Ambient, que ja compten  amb una nombrós grup de col·laboradors i han complert amb l'agenda de treball programada, consistent en l'anàlisi de les problemàtiques municipals i en trobades amb les entitats i persones que s'ocupen d'aquests àmbits.