Un seguidor del Barça pateix una agressió feixista abans de la final de la Copa del Rei

Un seguidor del Barça, Francesc Abad, ha presentat denúncia davant dels Mossos per lesions, en patir una agressió abans de la final de la Copa del Rei que aquest dissabte es va disputar al Camp Nou. A les xarxes, Abad ha publicat una imatge de la lesió a la llengua i les dents que li va causar l'agressió feixista, escriu.

L'home, que és membre de la penya barcelonista Creu de Sant Jordi i que va rebre dos informes mèdics, piula també que una segona persona hauria presentat denúncia després de rebre atenció mèdica a l'Hospital Clínic. Els Mossos confirmen que han rebut la denúncia d'Abad i que treballen per esbrinar els fets.

"Moltes gràcies a tots pels missatges de suport. Estic Bé. Sense dents i tal com tinc la llengua potser m'aprimo. Però no s'aprima el meu compromís", ha piulat. També ha pujat les xarxes una fotografia en què s'aprecia la lesió a llengua. L'ha publicat, diu, per contradir els que l'han acusat "d'inventar-se l'agressió feixista". "Seguim endavant! Feixisme mai més!", ha escrit sense detallar més.

Segons publiquen alguns mitjans, i avançava aquest dissabte el digital El Singular, els fets haurien passat al carrer Benavent quan un grup hauria cantat el 'Cara al sol' davant d'un bar amb seguidors blaugranes. En retre'ls-ho, els haurien agredit, segons publica l'ARA.