Els Amics de les Arts faran un exercici de nostàlgia a Cap Roig amb la Dream Big Band

La banda publica un EP digital amb dues cançons inèdites amb dos videoclips

A l'estiu, Els Amics de les Arts celebraran dos concerts especials on repassaran la seva discografia amb format big band, amb la Dream Big Band de Vicens Martín. La banda passarà en aquests directes de sis a 20 músics fent un repàs de la seva trajectòria en format Big Band. El concert també tindrà un fil conductor dels 10 anys. Ferran Piqué ha destacat que no serà teatre. "Una de les coses que volíem era explicar la nostra història i explicar els punts més importants que han marcat un abans i un després", ha ressaltat Piqué.

Dani Alegret, dels Amics de les Arts, ha explicat que volien celebrar els 10 anys d'una forma molt gran i van pensar que seria interessant compartir l'escenari amb una Big Band i fer "un gran show i un gran exercici de nostàlgia tocant les primeres cançons" fins a les noves que presenten de l'EP.

Alegret ha explicat que de moment seran dos concerts al Grec i el del Cap Roig, però no ha descartat que hi hagi algun directe més. En aquest sentit, Alegret ha apuntat que "no serà només un concert, sinó un espectacle on passaran moltes coses". "Volíem la festa d'aniversari més grossa que ens podíem imaginar", ha dit Alegret. 

Per la seva part, Vicens Martín, director de la Dream Big Band, ha destacat que li feia il·lusió el projecte "amb tot el risc artístic que significa" perquè "porten la música a un univers diferent". "No tindria gràcia afegir 14 persones i que soni exactament igual. Alguns temes estaran canviats, solos diferents i s'uniran alguns temes", ha indicat.

Nou EP digital

Els Amics de les Arts també publiquen un EP digital, editat conjuntament per Pistatxo Records i Clipper's Sound, amb dues cançons inèdites que es presentaran juntament amb dos videoclips. Els temes són 'Els amics s'ajuden en tot' i 'La taula petita'. El públic del concert de Cap Roig se li entregarà una de les poques còpies que s'han fet de l'EP. "Les dues cançons parlen de l'amistat des de dos punts de vista ben diferents", ha recalcat Alegret.