Els hotelers de Lloret de Mar veuen indispensable la construcció del ramal de la C-32

Afirmen que ajudarà "a atraure inversions i crear llocs de treball"

El Gremi d'hostaleria de Lloret de Mar ha afirmat aquest dijous que és "indispensable" la construcció del ramal de la C-32 fins al municipi per millorar connectivitat i "afavorir la modernització de la seva oferta turística".

En un comunicat, l'entitat assegura en resposta a les veus contràries a aquesta infraestructura que "obrirà noves oportunitats d'ampliar el ventall de propostes turístiques i avançar cap a un model de destinació que s'afegeixi al de sol i platja".

El president del Gremi, Enric Dotras, ha recordat que aquesta obra és una "reivindicació històrica" i que ajudarà a "atraure inversions, crear llocs de treball i oferir noves propostes turístiques que s'afegiran a les de sol i platja".

Sobre la inquietud mediambiental per aquesta obra, el president del Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar considera que el projecte definitiu recull mesures, esmentes i al·legacions presentades en els darrers quinze anys. "El projecte actual redueix al mínim possible l'impacte visua del traçat i mostra una clara sensibilitat respecte l'entorn natural", sosté Enric Dotras.