El 'Laberint d'Argelaguer' serà visitable a partir de la primavera

Un acord entre l'ACA i el consistori ho farà possible

Fins a tres vegades ha muntat i desmuntat Josep Pujiula, més conegut com en Garrell, el "Laberint d’Argelaguer". Ara, després que al mes d’octubre es declares Bé d‘Interès Cultural i Local pel Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament d’Argelaguer te previst obrir-les al públic parcialment aquesta primavera.

L’obertura al públic serà possible gràcies a l’acord del consistori amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) pel qual s’haurà de posar tanques de protecció, balles i elements informatius per garantir la seguretat dels visitants. Tot i aquestes mesures i segons informa ‘El Punt Avui’, l’accés serà restringit.

Només serà visitable la part de les escultures i no es podrà accedir a la part de les cabanes. Segons aquest mateix diari les mesures de seguretat costaran uns 19.000 euros dels quals l’Ajuntament d’Argelaguer n’aportarà un 40% i el fons de turisme de la Generalitat la resta. Per al municipi garrotxí l’obertura de les cabanes serà un element d’incentivació del turisme.

Mentrestant en Garrell segueix treballant dia rere dia ampliant el parc. Ara està centrat en el que ell mateix anomena ‘Tomba faraònica’, un conjunt de túnels i cambres entre roques.


Aquesta notícia ha estat elaborada per Olot Televisió