La biblioteca de la UdG, el millor lloc per a lligar

Així ho determinen les estadístiques d'una app per a conèixer gent

Els joves prefereixen conèixer gent i lligar a les biblioteques que no pas en la majoria dels locals d’oci nocturn. Així ho constata un recent estudi de les estadístiques d’una app per smartphones destinada a conèixer gent en esdeveniments anomenada Wanty.

L’estudi es basa en les estadístiques dels usuaris de l’app, on el nombre de persones que han optat per escollir la biblioteca de la Universitat de Girona (UdG)  és superior a les que escullen una festa o un establiment d’oci nocturn per interactuar amb les altres persones.

A més, el nombre per persones que s’han agradat mútuament en una biblioteca és un 70% superior al nombre de persones que s’han agradat en les discoteques.

El funcionament de l’aplicació és molt senzill: l’usuari se la descarrega de manera gratuïta de la botiga d’aplicacions del seu mòbil Android cercant “Wanty”, selecciona a quin esdeveniment està o anirà, i li apareixen les persones que com ell, han dit que hi aniran. Llavors, ha de seleccionar anònimament si vol o no conèixer persona a persona i l’aplicació només notifica quan dues persones són correspostes mútuament i s’obra un xat per poder parlar.

L’aplicació, que va sortir a la llum fa poc més de trenta dies per Festes de Girona, ha aconseguit més de 1.000 usuaris registrats. Tot i que inicialment només es podia utilitzar en establiments d’oci nocturn, ara també es pot utilitzar en les principals biblioteques de la UdG.