L’Ajuntament de Girona promou un nou servei de recollida de roba usada a domicili

Hi col·laborarà l’entitat d’inserció sociolaboral ADAD L’Encant

Coincidint amb la setmana de la prevenció de residus que s’acaba aquest diumenge, l’Ajuntament de Girona iniciarà la setmana que ve un nou servei de recollida de roba usada a domicili. Aquesta iniciativa es portarà a terme en col·laboració amb l’entitat d’inserció sociolaboral ADAD-L’Encant, SLU.
 
Aquest nou servei complementa la recollida de roba en contenidors al carrer de la cooperativa Roba Amiga i té com a objectiu facilitar a la ciutadania el lliurament de la roba i garantir-ne l’aprofitament i la reutilització. “Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol millorar els índexs de reutilització i reciclatge de la roba usada, així com col·laborar en el foment de la inserció laboral de col·lectius amb dificultats especials”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega.
 
La recollida a domicili està pensada per a les aportacions de les llars en els moments de canvi d’armari al final de temporada, o de buidat d’habitatges per defunció o altres circumstàncies. Aquestes aportacions acostumen a ser de més de 10 kg de roba (més de 4 bosses aproximadament) i de bona qualitat i, gràcies a aquest servei, ho poden fer de manera còmoda i segura, estalviant-se carregar pesos i fer desplaçaments.
 
El servei es posarà en marxa dilluns, dia 1 de desembre, i les persones interessades a beneficiar-se’n podran trucar al telèfon de contacte (677 30 41 30), o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@robaamigagirona.cat, per convenir l’hora de recollida a domicili de la roba que volen lliurar.