Licitada una nova concessió del port esportiu Marina port d'Aro per un període de 25 anys

La nova concessió permetrà dur a terme actuacions d’actualització i millora de la instal·lació

El departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a licitació una nova concessió per a la gestió i explotació del port esportiu Marina port d’Aro, per un termini de 25 anys. Aquest port esportiu està situat a l’extrem sud del municipi de Castell-Platja d’Aro, separat del nucli urbà per la llera del riu Ridaura.
 
L’actual concessió caducava el 2016 i el nou contracte possibilitarà actuacions d’actualització i millora de la instal·lació com ara; obres i actuacions de millora de l’explotació i del servei de la instal·lació, especialment orientades a reduir l’agitació interior i de bocana i a millorar l’eficiència energètica. També permetrà aplicar mesures per afavorir la integració de la instal•lació en el marc del municipi i en l’entorn, especialment pel que fa a millores d’accessibilitat i mobilitat, com també finalment, el foment de les activitats nàutiques, incrementant la qualitat i l’interès públic i social.
 
La capacitat del port és de 790 amarres i disposa dels serveis d’escar, rampa de vela lleugera, rampa d’ús públic, benzinera, sales polivalents, subministrament d’aigua i electricitat en tots els amarradors, recollida d’aigües negres i de sentina, recollida selectiva i de residus i escola de vela.