S’obre el termini per sol·licitar una barraca durant les Fires de Sant Narcís

Les entitats que hi vulguin optar podran presentar-s’hi fins al 21 de juny

L’Ajuntament de Girona ha obert el termini per presentar les sol·licituds per poder optar a tenir una “barraca” a La Copa durant les Fires i Festes de Sant Narcís 2014. Totes les associacions que ho desitgin i vulguin instal·lar una parada per a la venda de begudes i entrepans a l’esplanada de La Copa durant les Fires d’aquest any podran presentar les sol·licituds fins al 21 de juny.

Poden sol·licitar aquests espais, per una banda, les entitats, associacions i altres organitzacions cíviques, culturals i esportives, amb un àmbit d’actuació local, que estiguin inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Girona amb una antiguitat mínima de dos anys, i, per altra banda, les associacions d’estudiants i el Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona.

Les entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats poden sol·licitar ser membres de la Comissió de la Copa. La Comissió de la Copa té l'objectiu d'assessorar la Comissió Municipal de Fires en tot allò que té a veure amb el funcionament de l'espai de la Copa, com fer propostes per a l'organització i programació d'activitats, l'elaboració de propostes sobre l'organització de l'espai, la resolució de conflictes i la gestió dels serveis.

A més a més elabora propostes per a impedir la venda d'alcohol a menors i fa l'estudi de la documentació de les sol·licituds i arbitratge de l'accés al sorteig de parades.
Les instàncies es presentaran al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Girona amb els impresos que estaran a disposició dels sol·licitants a les oficines d’Informació Ciutadana o al web.