Nadal: 'He sigut un president del PSC de Girona massa decoratiu. No he pogut fer d'àrbitre'

El socialista farà pública demà la carta que "per salut mental" ha enviat a Juli Fernández

"He sigut durant dos anys un president de la federació del PSC de Girona segurament massa decoratiu, no he pogut fer d'àrbitre, de mediador, no he pogut exercir el paper que se suposava que havia d'exercir un president". Amb aquestes declaracions, Joaquim Nadal avança part de les justificacions que l'han portat a abandonar la seva responsabilitat a l'Executiva gironina del PSC. I és que, segons el socialista, la situació del partit és tal que "gairebé per salut mental personal li he volgut fer conèixer al primer secretari, Juli Fernández, com ho veia jo en aquests moments".

Per a Nadal, la crisi gironina del PSC mereixia una reflexió, i sobretot després que nou persones més hagin decidit abandonar conjuntament l'Executiva i fer-ho públic aquesta setmana. "Tots són molt amics meus. Jo fa 35 anys que formo part d'un projecte polític, i una de les coses que li dic a Juli Fernández -a la carta- és que em sap greu però el projecte no és de la direcció, és dels militants", ha dit, tot remarcant que no pretén abandonar el PSC i que ell és "militant d'aquest partit".

És per això que per demà té previst "donar a conèixer la meva posició i fer pública la carta que he lliurat al primer secretari del PSC de les comarques gironines". "Hi havia un grup de gent que de forma conjunta volia explicar la seva posició crítica sobre com estan anant les coses. Expressen una preocupació sobre una situació que jo crec que és greu. Com que aquesta gent se m'ha adreçar a mi com a president de la federació, demà diré què penso fer i com veig les coses", ha explicat Nadal.

El socialista ha fet aquestes declaracions des de la parada que la llibreria La Central té a la Rambla de Catalunya de Barcelona, i on Joaquim Nadal ha estat aquest migdia signant exemplars del seu llibre 'Testimoni de càrrec' amb motiu del dia de Sant Jordi.