Els teatres del grup Focus arriben a l'espectador deu milions

La persona premiada és una jove de Santa Coloma de Farners

Després de 25 anys al damunt dels escenaris, el grup Focus ha rebut 10 milions d'espectadors. Per celebrar-ho, l'empresa que opera els teatre Romea, Goya, Condal, la Villaroel i la Latina de Madrid, ha premiat l'espectadora que ha arrodonit la xifra de públic. És Anna Fradera, una jove de 24 anys veïna de Santa Coloma de Farners (Selva).

Fradera ha rebut un xec-regal de mans del president del grup, Daniel Martínez, després de la funció d''El Nom', aquest dissabte al teatre Goya. En concret, un viatge per a dues persones a Londres, que inclou dues nits d'hotel i dues entrades per a un musical, i a més, accés gratuït durant un any a les produccions del grup Focus.

El nom de la premiada s'ha fet públic al final de la funció d'aquest dissabte d''El Nom', l'obra que protagonitza i dirigeix Joel Joan, al costat dels actors Xavi Mira, Sandra Monclús, Mireia Pifarré i Lluís Villanueva. El president del grup Focus ha sortit a l'escenari i ha dit quin seient tenia l'espectador deu milions.

Martínez ha explicat que assolir els deu milions és una "fita històrica que enorgulleix summament" al grup i que de fet, molt pocs aconsegueixen. "És molt difícil d'arribar-hi per a agents, productores, o teatres", ha assegurat abans d'entregar el premi en declaracions a l'ACN. Malgrat que el premi se l'emporti finalment Fradera, Focus vol fer servir l'acte d'avui com a "homenatge a tot el públic" que ha apostat per les produccions del grup al llarg d'aquest quart de segle d'història. "Ens marca una etapa de satisfaccions".

A partir d'ara, i un cop presentades les propostes de Focus per aquest 2014, el repte és mantenir el nivell d'espectadors i de produccions i, potser, "arribar els 15 o 20 milions", ha bromejat Martínez.