Entren en servei els contenidors soterrats de la plaça de Sant Domènec de Girona

El consistori destaca la mesura per “potenciar la integració" en un entorn patrimonial i històric

Els els contenidors soterrats ubicats a la plaça de Sant Domènec de Girona han entrat avui en servei. Es tracta de sis contenidors alineats en filera: un contenidor d’envasos, de 3.000 litres de capacitat; un contenidor de vidre, de 3.000 litres de capacitat; un contenidor de paper, de 3.000 litres de capacitat; dos contenidors de rebuig, de 1.300 litres de capacitat cadascun, i un contenidor de fracció orgànica, de 1.000 litres de capacitat.

Aquesta és la quarta àrea amb contenidors soterrats de la ciutat i la primera que es fa des que es va establir el nou contracte de recollida i neteja de la ciutat.

“Gràcies al soterrament, es potenciarà la integració dels contenidors en un entorn com el Barri Vell i, en concret, la plaça de Sant Domènec, una ubicació caracteritzada per la riquesa patrimonial històrica i arquitectònica”, ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega. El pressupost del soterrament dels contenidors a la plaça Sant Domènec ha estat de 77.656’62 euros (IVA inclòs) i la seva execució es va aprovar definitivament a la Junta de Govern Local del 6 de setembre del 2013.