La UdG ofereix un nou postgrau sobre l'estudi dels primats únic a tot l'Estat

Està dirigit a llicenciats, graduats o professionals científics

Aquest dijous s'ha presentat a la seu de la Fundació Universitat de Girona la primera edició del Postgrau en Primatologia: Investigació i Pràctica organitzat per la Fundació Universitat de Girona i el Centre de Recuperació de Primats Fundació Mona de Riudellots de la Selva. L'acte ha comptat amb la presència del director general de la Fundació Universitat de Girona, Joan Saurina, i la directora de la Fundació Mona, Olga Feliu.

Aquest postgrau és el primer i únic que hi ha d'aquestes característiques a les comarques gironines i estudiarà el comportament dels primats, una de les ciències fonamentals per comprendre l'evolució de la conducta humana. Té com objectiu formar els nous primatòlegs del futur i pretén convertir-se en un referent a nivell nacional i europeu.

El nou postgrau oferirà una formació interdisciplinària on els assistents podran posar en pràctica els seus coneixements i els mètodes de la primatologia apresos sota la tutela de professionals especialitzats en les àrees de comportament, cognició, evolució i benestar animal. Alguns dels temes que tracta el nou postgrau són tècniques, instruments i materials necessaris per a la investigació dels primats, conceptes bàsics sobra la conservació de la biodiversitat o conèixer el món professional de la primatologia. Els interessats hauran d'enviar el seu currículum i una carta de motivació al correu 'info.fundacioif@udg.edu' i, en funció del perfil del candidat, es realitzarà una entrevista personal.

El postgrau, que té un preu de 1.775 euros, s'impartirà els divendres i dissabtes a la Universitat de Girona i a la seu de la Fundació Mona. Les classes començaran el proper 15 de novembre i finalitzaran el 13 juny del 2014.