L'Espai Gironès dóna la benvinguda a la tardor obrint dos nous locals

El centre comercial també ha programat una desfilada de moda

L’Espai Gironès viurà en les properes dates l’entrada en funcionament de dos nous establiments que suposaran la creació d’una desena de nous llocs de treball. Els locals en qüestió són Di Prego, una camiseria d’origen italià que ofereix moda masculina de qualitat i Duenote, dedicada a la venda de cigarretes electròniques per ajudar a deixar de fumar.

La botiga Di Prego estarà ubicada a la primera planta del centre i Duenote es podrà trobar al passadís central de la planta baixa de l’Espai Gironès.

Passarel·la Fashion Tardor

Amb el canvi d’estació arriben noves tendències a l’hora de vestir i el Centre Comercial Espai Gironès presenta la seva passarel·la Fashion Tardor, que vol apropar el que es portarà aquesta temporada a tots els públics. Avui es dóna el tret de sortida amb els primers càstings destinats a seleccionar als participants en les desfilades en les que es lluiran els models que es podran trobar a les botigues de roba del centre i al certamen de Miss i Mister Espai Gironès 2013, que enguany arriba a la seva novena edició. El procés tindrà lloc a la passarel·la que s’ha instal·lat a la planta baixa de 18:00 a 21:00 hores. Demà dissabte 5 d’octubre hi haurà una nova sessió, de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 21:00 hores.

Del 7 al 9 d’octubre (de 17:30 a 20:00) se celebraran els cursos de passarel·la i els assaigs pels concursants que hagin estat seleccionat pels experts en moda que gestionaran els càstings. L’elecció de Miss i Mister Espai Gironès es durà a terme dijous 10 d’octubre a les 18:30 hores. Els guanyadors tindran com a premi un book personalitzat de fotos realitzat per un fotògraf professional.

Divendres 11 (a les 18:00 i a les 19:30 hores) i dissabte 12 d’octubre (17:30 i 19:00) també s’organitzaran desfilades. Totes elles, inclosa la de l’elecció de la Miss i el Mister, comptaran amb l’animació de Carles Pérez, Dídac Tomàs i Albert Planadevall, speakers i DJs de Ràdio Flaixbac.

Els més petits també tindran un temps dedicat a ells a la passarel·la Fashion Tardor amb les desfilades infantils del dissabte 12 d’octubre a les 12:00 hores, que seran amenitzades pel grup teatral Pitx, Potx i Mari Cuetes i el seu espectacle “T’estimo”.