Sant Feliu de Pallerols tindrà la nova residència el 2015

Les obres començaran l'any vinent

La residència i centre de serveis per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa) ja pren forma. De moment, el consistori ja ha donat a conèixer que les obres per construir les instal·lacions començaran l'any vinent i que els treballs duraran aproximadament dos anys.

Aquesta setmana, l'alcalde del municipi, Joan Casas, es va reunir amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, per impulsar el projecte. El centre, amb 65 places, s'edificarà en terrenys municipals al costat de l'actual centre de dia que passarà a tenir de 20 a 25 places.

"Aquest equipament permetrà apropar els serveis als veïns del poble, dinamitzarà la zona i permetrà crear ocupació", ha assegurat el batlle. La setmana vinent finalitza el termini de presentació d'ofertes per a la construcció i gestió del nou centre. Des del consistori, l'alcalde confia que s'hi presentaran diverses empreses. Una vegada engegades les obres es preveu que els treballs durin 18 mesos i que la nova residència pugui entrar en funcionament d'aquí a dos anys.

Casas ha destacat la doble oportunitat que suposa aquest equipament per al municipi ja que permetrà "apropar els serveis als veïns del poble que ara s'havien de desplaçar" i també servirà per "dinamitzar la zona i crear ocupació".

Des del consistori asseguren des de les passades eleccions municipals ja s'havia pres el compromís de tirar endavant el centre. Properament, l'alcalde es reunirà amb la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, per tancar els serrells del projecte.