Els germans Roca inicien l'enèsima aventura empresarial a Girona amb l'obertura aquest divendres del local 'Vii', situat a la Plaça del Vi, 7 al davant de l'Ajuntament. Aquest projecte, que l'assumirà la cap de sommeliers d'El Celler de Can Roca, Audrey Doré, consistirà en una proposta culinària de vins, tapes i 'platillos'.
L'horari d'obertura serà de 13h a 23h, amb tapes senzilles entre les 16h i les 19h, intentant ampliar el segment gastronòmic més enllà de l'hora de dinar i sopar.
El bar, que pretén ser informal segons assenyalen els tres restauradors, comptarà amb una carta de vins naturals i unes tapes que evocaran al restaurant dels pares, Can Roca: calamars a la romana, mollete de ronyons al Jerez, cap i pota, canelons de Can Roca, "Tortillita de camarones", corball adobat i fregit, seitons en vinagre, ous de llisa curada amb ametlles fregides i salades d’inspiració andalusa; jarret de vedella amb l’os, daus de peu de porc empanats i fregits, ensaladilla russa, com a proposta més eclèctica.
David Freijomil, que ha estat des dels inicis i fins a l’última etapa el cap de cuina del Plaça del Vi 7; seguirà al càrrec dels fogons.