Detingut per apallissar una persona al tren a Llançà per robar-li la cartera i el mòbil

Un segon jove de 21 anys també va ser arrestat per agredir als Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat un jove de 21 anys per agredir el passatger d'un tren a l'estació de Llançà (Alt Empordà) i robar-li el mòbil i la cartera. Els fets es remunten al 5 de març, cap a dos quarts d'onze de la nit.

La víctima, que viatjava amb el tren, va voler sortir quan es va aturar a Llançà. Allà, però, dos homes li van barrar el pas, el van agredir i li van robar abans de fugir a cuitacorrents. La víctima va baixar del tren a l'estació de Colera, on els serveis sanitaris el van atendre, i on va alertar la policia.

Arran d'això, els mossos van obrir una investigació i aquest diumenge van aconseguir identificar un dels lladres. El van detenir a l'estació de Figueres, quan estava en companyia d'un altre jove, també de 21 anys. Els dos nois es van resistir i van agredir els investigadors. Per això, els mossos els van arrestar pel robatori violent i per delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

Els dos detinguts, amb antecedents policials, van passar dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.