Dos joves fugen d'un control a Vidreres i abandonen vuit quilos de marihuana en un bosc de Caldes

A hores d'ara els Mossos encara no han practicat cap detenció

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) han procedit aquesta matinada al comís de 8 quilos de marihuana a Caldes de Malavella (Selva).

Els fets han tingut lloc a la 1:00h quan durant un control al Polígon de la Liberto de Vidreres s'ha intentat aturar a un turisme que ha fet cas omís i s'ha donat a la fuga en direcció Sils.

Seguidament ha donat mitja volta en direcció a la urbanització la Goba de Vidreres i finalment s'ha dirigit a Can Carbonell de Caldes de Malavella, on els dos ocupants han deixat el cotxe al carrer del Bosc.

Els dos joves han sortit corrent i els mossos han iniciat una cerca per la zona, localitzant en un bosc proper cinc paquets de marihuana envasada al buit que els nois havien abandonat. La droga ha quedat comissada i el vehicle custiodiat.

Pel matí s'han recuperat les claus del cotxe i una altra bossa amb marihuana escampada pel bosc. Agents de la Policia Local de Caldes han col·laborat durant el matí a la recerca de la droga mitjançant la unitat canina.

A hores d'ara no s'han registrat detencions.