La UdG homenatjarà al primer degà de la Facultat de Dret

El professor Eduardo Rojo Torrecilla es jubila aquest any

L'Àrea de Dret del Treball i Seguretat Social, la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania, i la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (UdG) organitzen una jornada d’estudi i debat en homenatge al professor i catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Eduardo Rojo Torrecilla amb motiu de la seva jubilació. L’acte tindrà lloc aquest dijous, dia 9 de novembre, durant tot el dia, a la Sala de Graus, Francisco Tomás y Valiente de la Facultat de Dret de la UdG.

La jornada es titularà "La universitat, el treball, la immigració i les polítiques d'ocupació com a eixos de l’estada del professor Eduardo Rojo Torrecilla a la Universitat de Girona" i abordarà les diferents temàtiques laborals que el professor ha tractat com a docent i investigador al llarg de la seva trajectòria acadèmica. Eduardo Rojo també va ser degà de la Facultat de Dret entre els anys 1994 i 2000.

L’acte s’iniciarà amb una taula institucional amb la participació del rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi; la directora del departament de Dret Privat de la UdG, Tünde Mikes; i el responsable de l’àrea de Dret del Treball i la Seguretat Social i Director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la UdG, Ferran Camas.

La jornada acadèmica està organitzada al voltant de cinc taules rodones, amb la participació d’especialistes d’universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Sevilla, la Universitat de València, la Universitat d’Oviedo i la mateixa Universitat de Girona.

El professor Eduardo Rojo Torrecilla també intervindrà a la jornada amb una conferència de cloenda titulada “Visions obertes sobre la universitat, el treball, la immigració i l’ocupació” a les set de la tarda. Seguidament, el degà de la Facultat de Dret de la UdG, Albert Ruda, tancarà la jornada, la qual finalitzarà a les vuit del vespre.