Mor un motorista de 25 anys en un accident a l'N-II a Fornells de la Selva

El jove ha sortit de la carretera per causes que es desconeixen

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-II a l’altura del punt quilomètric 708,5, a Fornells de la Selva (Gironès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les tres de la matinada.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta ha sortit de la via i el conductor i únic ocupant del vehicle, un jove de 25 anys, ha resultat mort.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, l’N-II ha tingut restriccions de mobilitat en el punt de l’accident durant dues hores.

L’N-II ha tingut restriccions de mobilitat en el punt de l’accident durant dues hores. El sinistre ha tingut lloc just a l'altura de les antigues cabines de peatge de l'autopista AP-7 a Fornells de la Selva. 

El motorista, que volia agafar l'autopista en sentit nord, ha perdut el control del vehicle a l'entrada de l'antiga plataforma, on ara hi ha un apartador. Per causes que s'estan investigant, la víctima mortal, que tenia 25 anys, i era l'únic ocupant de la motocicleta, ha sortit de la calçada i ha perdut la vida.