Recapten 1.300 euros en un torneig de pàdel solidari per la Creu Roja de Santa Coloma de Farners

La propera activitat serà una sessió pràctica per aprendre a gestionar l'estrès amb Ioga

La Creu Roja a Santa Coloma de Farners (Selva) ha volgut impulsar noves activitats participatives obertes a tothom que vulgui col·laborar amb l'entitat i al mateix temps passar-s'ho bé.

La primera activitat ha estat el Torneig Solidari de Pàdel, que es va portar a terme el passat dissabte 16 de setembre al Club Esportiu Mas Solà, que ha cedit les instal·lacions, i amb la col·laboració altruista de diverses empreses que han aportat productes per al welcome bag, l’equipament i els premis.

Un equip de voluntariat de la Creu Roja ha vetllat per l’organització del torneig, al qual hi han participat 52 esportistes (37 homes i 15 dones), distribuïts en quatre categories. Amb les seves aportacions s’ha recaptat 1.300 euros, que contribuiran a sufragar els projectes de la Creu Roja a Santa Coloma de Farners.

L’entitat ja treballa en altres activitats que pròximament veuran la llum, com una sessió pràctica per aprendre a com gestionar l'estrès amb Ioga, que es durà a terme el divendres 20 d’octubre amb la col·laboració del Centre Ayurveda.

La Creu Roja a Santa Coloma de Farners, també està treballant en l’acte d’Homenatge al Voluntariat pel dissabte 28 d’octubre, on es vol fer un reconeixement especial a les persones que han format part dels voluntaris de l’entitat de manera activa i continuada al llarg dels anys.

Totes aquestes activitats permeten aconseguir fons propis que complementen les aportacions de les socis i sòcies, donacions i finançament públic de projectes, per donar continuïtat als nostres projectes.