L''Outlet' de la Jonquera rep 540.0000 visitants el primer mes

El 65% dels clients són francesos i ja s'està ampliant la zona d'aparcament fins a les 2.750 places

El centre comercial va obrir les seves portes el passat 16 de maig del 2013. Durant aquest primer mes, unes 540.000 persones ja han visitat l''outlet'. Els caps de setmana i dies festius és quan més s'incrementa l'afluència de públic francès i català. Pel que fa a la resta de dies de la setmana, els dilluns són els dies més fluixos sempre i quan no siguin festius a França ja que, en aquests casos, es pot arribar a duplicar o triplicar el nombre de clients que s'apropen fins al centre comercial.

Durant la setmana el client majoritari són els visitants d'origen francès tot i que durant el cap de setmana augmenta el nombre de clients catalans. Des del centre comercial asseguren que l'obertura de l''outlet' ha fet variar la clientela dels negocis del municipi. Segons les seves dades, abans de l'obertura de l''outlet', el 95% de la clientela de la Jonquera era d'origen francès.

De moment, l'equip directiu de l''outlet' valora aquest primer mes com "un èxit" i els operadors constaten que han complert i fins i tot superat les seves expectatives. Segons un comunicat emès pel centre comercial, gran part d'ells expliquen que no esperaven "tanta afluència de gent" i que han hagut d'incrementar els recursos humans per cobrir les necessitats dels clients. En principi, s'espera que abans de la tardor el centre, d'uns 12.000 metres quadrats, estigui totalment complet.

A més de les botigues de roba per a home, dona i nens, perfumeries, òptica o supermercat, el nou 'outlet' disposa d'un Espai Cultural, Gastronòmic i d'Oci amb una àmplia oferta de productes típics gironins i catalans. A més, també compta amb un espai audiovisual i una zona infantil.