Girona amplia els canals de difusió dels actes de Joventut

S'ha creat una plana web per cada equipament, un perfil de Twitter i una pàgina a Facebook

L’Ajuntament de Girona dóna un nou impuls a la Secció de Joventut a través de la posada en funcionament de nous canals de difusió de les activitats que permetran donar a conèixer millor aquestes accions i el propi servei. Les principals novetats són l’obertura de tres noves pàgines web, l’enviament quinzenal d’un nou butlletí electrònic, nous perfils a les xarxes socials i un nou sistema d’inscripcions en línia per a les activitats que organitzen.

S’han obert tres noves pàgines web, una per a cada equipament on es desenvolupen els serveis i les activitats de Joventut: l’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà. A més, es posa en marxa la pàgina web general de Joventut, que substituirà l’antiga pàgina de la comunitat www.gir360.cat. En aquestes pàgines web hi haurà tota la informació actualitzada: agenda, serveis, notícies, destacats, formulari de contacte, sistema d’inscripcions en línia o alta al butlletí electrònic.

Pel que fa al butlletí electrònic quinzenal que s’ha posat en funcionament, cal destacar que contindrà les principals notícies, novetats i activitats de L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà. Ahir al vespre la regidora de Joventut, Roser Urra, explicava davant un col·lectiu de joves de Taialà que “hem creat aquest nou servei per tal de facilitar l'accés als usuaris i usuàries a la informació més destacada d’aquests equipaments municipals”.

Per subscriure’s al butlletí cal clicar en aquest enllaç. Un altra de les novetats recents és el nou sistema d’inscripcions en línia a les activitats de Joventut, que “permetrà agilitzar i fer més còmode l’accés a les nostres propostes i la possibilitat de participar-hi”, tal com ha descrit la regidora Roser Urra. L’enllaç per accedir-hi és el següent: https://www.girona.cat/joventut/inscripcions/param_cerca.php. Les inscripcions per a les activitats d’aquest estiu ja s’han fet a través d’aquest nou sistema.

A més, s’ha obert una nova pàgina al Facebook i un nou perfil a Twitter. “Esperem poder seguir compartint com fins ara la informació més destacada i rellevant de les nostres activitats, així com seguir interactuant amb els nostres usuaris”, ha destacat la regidora.