La Santa Market tanca amb un rècord de 240.000 visitants

Suposa una mitjana de 4.615 persones al dia

La Santa Market que se celebra al Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), es consolida en la seva setena edició com el market de referència marcat un nou rècord d'assistència amb 240.000 persones que s'han passat per les seves instal·lacions durant els 52 dies que ha estat obert.

Aquesta xifra suposa una mitjana de 4.615 persones al dia (entre el 7 de juliol i el 27 d'agost), entre els quals s'han ofert 36 parades de gastronomia, més de 100 expositors i 240 actuacions musicals. Pel que fa als visitants estrangers, s'han comptabilitzat 75.000 assistents, provinents principalment de França, Bèlgica i Holanda.

Segons el director general de La Santa, Julio Rico, “ha estat aquest any 2023 quan hem assolit plenament tots els objectius que ens vam marcar el 2017. Des de llavors, no hem deixat de créixer i hem comptat amb el suport d’un públic incondicional que ens ha fet costat des del principi”.

Per a Rico és hora de marcar-se noves fites per a la propera edició. “Un cop complerts els objectius fixats, ha arribat el moment de plantejar nous horitzons de cara als propers cinc anys, pensant sempre en la millora contínua de l’experiència del visitant, que per a nosaltres es troba sempre al centre”, conclou Rico.

Aquestes xifres contrasten amb el seu gran competidor, el White Summer, que enguany s'ha celebrat a Pals i ha registrat una mitjana de 3.000 persones diàries, quedant lluny de les 6.000 que assolia quan tenia lloc a Pals.