El nou White Summer de Palamós registra la meitat de visitants que el celebrat a Pals

Els organitzadors xifren en 3.000 persones al dia les que s'han apropat al certamen

El White Summer Festival ha tancat portes després de 12 dies en el nou emplaçament de Palamós (Baix Empordà) després d'abandonar les Serreres de Pals registrant una mitjana de 3.000 persones diàries que han visitat les instal·lacions amb un total de 35.000 assistents.

Aquestes xifres disten de les assolides a Pals quan en les darreres edicions es va arribar als 140.000 visitants -al llarg de 23 dies- el que representava un total de poc més de 6.000 assistents al dia.

Ahir, jornada de cloenda, va culminar amb el concert del grup Arde Bogotá, que va presentar el seu segon disc Cowboys de la A3.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha expressat que “des de l’Ajuntament valorem molt positivament aquesta primera edició, que permet seguir ampliant l’oferta lúdica de Palamós i Sant Joan amb una marca com White Summer sinònim de qualitat i que a més ofereix la possibilitat de gaudir de concerts de gran nivell. Aquestes son propostes que segueixen posicionant Palamós com a referent a la Costa Brava”.

A més, ha destacat que “gràcies a la feina conjunta, no hi ha hagut incidències destacables pel que fa als accessos amb vehicle ni tampoc en referència a molèsties de veïns, i per tant, per part del consistori apostem per mantenir aquest esdeveniment durant molts anys en el nostre municipi.”

Per part seva, Vanessa Llopart, CEO del Grup Clipper’s ha expressat que “estem molt orgullosos de l'acolliment que ha tingut el White Summer Festival enguany a Palamós i considero que l'èxit d'aquesta edició subratlla la capacitat d'aquest esdeveniment per a adaptar-se a nous escenaris sense comprometre la seva essència”.