Surten de l'hospital les altres dues noies ofegades a Castelló

Una de les menors ja ha sortit de l'hospital Josep Treuta al matí i l'altra ho farà aquesta tarda

Les dues noies que quedaven ingressades a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de patir un accident mentre es banyaven a una platja de Castelló d'Empúries sortiran aquest dilluns del centre.

La tercera noia que va estar ingressada ja va sortir de l'hospital diumenge. De les altres dues menors, una ha rebut l'alta aquest matí i l'altra, segons fonts de l'hospital, marxarà a casa a la tarda. Les tres joves van haver de ser assistides pels serveis mèdics després d'empassar molta aigua mentre es banyaven a una platja de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) durant una excursió amb els companys de l'institut Salvador Espriu de Salt.

En aquest mateix incident va morir ofegat un noi de 16 anys veí de Salt Les tres joves, d'entre 14 i 17 anys, van ingressar divendres passat a l'hospital Josep Trueta de Girona després de patir un accident mentre es banyaven amb els companys de classe a una platja de Castelló d'Empúries. Una d'elles, va ingressar en estat greu i va estar a la Unitat de Cures Intensives. Aquesta noia podrà marxar de l'hospital aquesta tarda. Una segona víctima ja va sortir de l'hospital diumenge i la tercera ho ha fet aquest matí.

Tant les tres ferides com el noi de 16 anys que va morir en l'accident eren alumnes de l'institut Salvador Espriu de Salt i estaven fent una sortida escolar als Aiguamolls de l'Empordà.