Surt de l'hospital una de les menors ofegades a Castelló d'Empúries

La noia de 15 anys que havia estat a l'UCI ja ha passat a planta i evoluciona favorablement

Una de les tres menors d'edat que aquest divendres va patir símptomes d'ofegament a la platja de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ja ha aconseguit l'alta mèdica i ha tornat a casa seva.

Les altres dues noies continuen ingressades a planta a l'Hospital Josep Trueta de Girona tot i que una d'elles podria sortir del centre mèdic en les properes hores o aquest mateix dilluns. D'altra banda, la noia de 15 anys que va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) ja ha estat traslladada a planta i evoluciona favorablement.

Les noies van haver de ser assistides pels serveis mèdics després d'empassar molta aigua. En aquest mateix incident va morir ofegat un noi de 16 anys veí de Salt.

Aquest diumenge, una de les noies ingressades arran d'un accident a la platja de Castelló d'Empúries ja ha pogut tornar a casa seva. Des de l'Hospital Josep Trueta de Girona informen que una altra de les noies podria rebre l'alta mèdica en les properes hores o aquest mateix dilluns al matí.

D'altra banda, l'altra menor d'edat que va haver de ser ingressada a la UCI evoluciona favorablement i ja ha estat traslladada a planta. Les tres noies van patir un accident aquest divendres passat mentre es banyaven a la platja de Castelló d'Empúries. Les joves van empassar molta aigua i un noi de 16 anys va morir ofegat en aquest mateix incident. Els quatre nois eren alumnes d'un institut de Salt que estaven visitant els Aiguamolls de l'Empordà.