Segueixen hospitalitzades les tres menors ofegades a Castelló

En l'accident va morir un noi de 16 anys

Les tres menors que aquest divendres van patir un accident a la platja després d'empassar molta aigua a la platja de Castelló d'Empúries continuen ingressades a l'Hospital Josep Trueta de Girona, segons han informat fonts sanitàries. Les tres ferides, amb símptomes d'ofegament, van ser traslladades en un primer moment a l'Hospital de Figueres i posteriorment al Josep Trueta de Girona.

El seu estat és estable i el seu pronòstic reservat. Una d'elles, una noia de 15 anys que va ser la primera en ingressar al centre, es troba a la Unitat de Cures Intensives, on evoluciona favorablement, mentre que les altres dues van ser derivades a l'Hospital Josep Trueta a la nit. En l'accident, va morir un noi de 16 anys, de nacionalitat marroquina.

Els fets es van produir cap a un quart de quatre d'aquesta tarda quan un grup escolar de joves d'entre 15 i 16 anys, de l'Institut Salvador Espriu de Salt, estava fent una excursió per la zona de Castelló d'Empúries i es banyaven a la platja situada a davant del càmping nàutic Almata.

Un client del càmping va ser qui va veure el jove enmig del mar, a la deriva, i es va llençar a l'aigua per ajudar-lo. Tant bon punt l'home el va portar fins a la sorra, una altra de les clientes del càmping va començar les tasques de reanimació tot i que no es va poder fer res per salvar-li la vida.