Figueres reforça els dispositius policials de la Rambla arran d'una baralla

El resultat són 19 denúncies, la majoria per beure alcohol al carrer

La Guàrdia Urbana de Figueres (Alt Empordà)  ha intensificat els reforços policials després que el dimarts a la nit hi hagués una baralla a la Rambla. L'alcalde de la ciutat, Jordi Masquef, considera que va ser un "espectacle lamentable" i per això, aquest dimecres ja s'han fet dos dispositius policials, un a la tarda i un altre a la nit.

En el vídeo que s'ha difós a les xarxes socials de la baralla es veu com dos joves es donen cops de puny i puntades de peu mentre una vintena de persones s'ho miren.

Entre els dos dispositius, la Guàrdia Urbana de Figueres va posar 19 denúncies, 12 d'elles per consum d'alcohol a la via pública. Masquef ha anunciat a les xarxes que a la ciutat "no tot s'hi val" i per això condemna que alguns "es creuen amb impunitat de fer el que vulguin".

També en van posar tres per vehicles que circulaven amb el volum de la música massa alt, dos per portar arma blanca, una per tinença de substàncies estupefaents i dos més a patinets elèctrics que no respectaven la normativa de circulació. A més, la grua es va emportar un vehicle al dipòsit municipal perquè no tenia permís de circulació.