Lola Índigo enlluerna Cap Roig amb un potent espectacle ple d'energia, llum i ball

L'artista es va presentar a l'escenari de Calella de Palafrugell amb totes les entrades venudes

Lola Índigo va començar la seva actuació d'ahir a la nit al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà) emergint d'un gran ou de drac, amb una llarga melena verda i entre crits emocionats del públic, que esperava impacient per veure-la. La granadina va oferir un "show" potent, ple d'energia, llum, música i ball.

El concert va començar amb gairebé mitja hora de retard per "un petit accident amb la furgoneta", segons va explicar la mateixa Índigo, però això no va importar gens als seus fans que no van parar de cridar i corejar el seu nom al llarg de tota la nit. Alguns fins i tot la van rebre amb pancartes.

Durant l'hora i mitja de concert "la Lola" va presentar temes del seu últim àlbum "Dragón". Des de "Para olvidarme de ti" passant per "Toy Story" o "Diskoteca", temes que van fer aixecar de la cadira a un públic completament entregat, que no va parar de ballar.

L'audiència també va poder gaudir d'algunes de les seves cançons més conegudes com "La niña de la escuela", "Mujer bruja", "Santería"  i "4 besos". Pel final es va reservar l'èxit "Ya no quiero ná", la cançó amb la que es va fer famosa i que només publicar-se, l'any 2018, es va convertir ràpidament en un dels 50 temes més virals del món.

Al llarg de les 21 cançons que va interpretar, Índigo va dominar l'escenari amb una espectacular posada en escena, acompanyada de quatre ballarins i quatre ballarines que van oferir unes coreografies d'infart, amb molt de funk i hip hop, i que van fer embogir a un públic entregat.

El moment més àlgid de la nit va arribar amb "El tonto", cançó que interpreta en el seu darrer disc amb Quevedo i que, per molts dels seus seguidors, s'ha convertit en la cançó de l'estiu.

L'artista es va mostrar pròxima i agraïda amb el públic, donant la mà i abraçant alguns dels joves que es trobaven a primera fila. També es va atrevir amb el català, reconeixent que només podia dir "Pa amb tomata, galets de Nadal i Calçots".

Anit a Cap Roig hi havia moltes ganes de Lola. L'artista va a agrair als seus seguidors que haguessin fet possible el "sold out" i que la platea estigués plena "perquè no sempre havia estat així", donant a entendre que els seus inicis no havien resultat fàcils. Ara, amb esforç, carisma i perseverança, la recompensa li ha arribat multiplicada per mil.