Els Bombers protagonitzen quatre rescats a muntanyes gironines aquest dissabte

Dos han tingut lloc a Queralbs, un a Alp i el quart a Torroella de Montgrí

Els Bombers de la Generalitat han treballat al llarg d'aquest dissabte en diversos rescats a muntanyes de la demarcació de Girona. El primer d'ells ha tingut lloc a les 11:45 al Salt d'Euga de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), quan els han alertat que un excursionista s'havia fet mal i no podia continuar. L'han extret mitjançant l'ajuda d'un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials (GRAE).

Els altres dos rescats han tingut lloc dins el terme municipal de Queralbs (Ripollès), a les 12:07 i les 12:36h respectivament. En el primer d'ells s'ha rescatat a una persona indisposada, per la qual cosa s'han arribat a activar fins a dos helicòpters de rescat.

El segon, que ha succeït al pic de Freser, un individu ha caigut mentre feia una excursió i ha calgut transferir-lo mitjançant helicòpter fins a una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que l'esperava.

Finalment, el quart i darrer rescat d'avui s'ha produït a les 14:25h a l'estació d'esquí de la Molina a Alp (Ripollès) quan una persona ha caigut mentre feia un descens en bicicleta. Els Bombers han procedit a estabilitzar la víctima i s'han ajudat d'un helicòpter per extraure'l fins a una ambulància del SEM.