Llibertat amb càrrecs pel conductor begut que va matar una dona a Vilobí d'Onyar

El jutge li retira el permís de conduir i el passaport

El Jutjat d'Instrucció 3 de Santa Coloma de Farners ha deixat en llibertat el conductor begut que diumenge al vespre va provocar un accident on va morir una dona de 41 anys i una altra conductora va quedar ferida menys greu.

El jutge, però, li imposa mesures cautelars a l'acusat, un home de 48 anys. En concret, li ha retirat el permís de conduir i el passaport i l'obliga a comparèixer periòdicament al jutjat.

La causa està oberta per un delicte d'homicidi amb dol eventual i un altre delicte per conduir sota els efectes de l'alcohol. L'home va circular en sentit contrari i begut durant un tram a l'eix transversal fins a xocar frontalment amb el cotxe de la víctima que va morir com a conseqüència de la topada.

Un tercer vehicle es va veure involucrat a la topada i va acabar al marge de la carretera. A dins del cotxe del detingut, que va haver de ser atès per les ferides a l'hospital Trueta de Girona, hi havia una llauna de cervesa i una ampolla de whisky.

Els Mossos van portar l'home a declarar davant el jutge, però inicialment van haver de suspendre la vista, ja que no es trobava en condicions per poder-ho fer i el van tornar a l'hospital.